Teknik

Ljusteknik

Vi hyr ut ljusutrustning till klubbar, turnéer, teatrar och festivaler. Ljuset med teknikern bakom tekniken kan vara helt avgörande för helhetsupplevelsen och tar ditt evenemang till nya höjder. Vårt belysningssortiment erbjuder ett brett urval av den vanligaste förekommande och mest eftertraktade tekniken.

Ljudteknik

Vi tillhandahåller förstklassig ljudteknik med allt från uthyrning av enstaka artiklar till helhetslösningar för alla typer av evenemang, stora som små. Vi levererar främst till liveevent men kan även erbjuda teknik för installation. För att upprätthålla hög standard använder vi den modernaste tekniken av högkvalitativa varumärken.

AV-teknik

Oavsett vilken typ av evenemang, kan AV-utrustning vara aktuellt för att skala upp ditt event. Det kan vara allt från ledvägg för musikarrrangemang utomhus till högupplöst led för presentationer vid konferens och mässa. Vi jobbar även med projektioner av visuals för tex band och 3D mapping till konstnärer, Livestream och renodlad dokumentation med efterbearbetning. Prata med någon av våra audiovisuella proffs så förbättrar vi produktionsnivåerna för dig.

Turnékit

Vi levererar skräddarsydda lösningar i transport-smarta kit till turnéproduktioner för uthyrning eller försäljning. Kontakta oss gärna för offert. Kanske kan vi erbjuda en helhetslösning för hela turnén med förproduktion, kittad teknisk utrustning för ljud och ljus samt tekniker och transportmedel.

Mobilscener

Behöver du en scen till ditt sommarevenemang. Vi hjälper er med allt från mindre podiescener med trusskonstruktionstak till mobilscener i alla dess storlekar. Vanligast är att vi levererar en teknisk helhetslösning som inkluderar passande format av mobilscen i vårt offererade pris. Varmt välkommen med din förfrågan.

Truss och podier

Vi tillhandahåller trusskonstruktioner och scenpodier i alla dess former och utförande. Vi skapar visuella 3D presentationer och ritningar av ditt evenemang i offertstadiet. Allt för att du ska få en så bra bild som möjligt av hur det kommer se ut och att vi tillsammans ska åstadkomma ett så bra resultat som möjligt.

Hyr teknik

Har du en fråga?
Vårt mycket erfarna tekniska team finns till hands för att hjälpa, maila oss eller ring på 031 788 0001

Hyr teknik

Hyr teknik här

Process

Hur det går till

01. Boka möte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.

02. Bestämma pris

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.

03. Utför arbete

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.

04. Betalning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.