Tekniker

Ljudtekniker

Med en stor pool av kompetenta Ljudtekniker för alla typer av evenemang och med specialiserade bokare bakom varje beställning så jobbar vi alltid med 100% kundnöjdhet som mål. Vårt nätverk består av över hundratals kompetenser och vi vet hur man hittar rätt person till rätt plats .

Ljustekniker

En Ljustekniker behöver inte bara kunna rigga och programmera ett ljusbord till en show. Det krävs också finkänslighet och konstnärlig touch och många gånger finns det ont om tid till justeringar och då måste en ljustekniker kunna sin sak. Våra tekniker är lämpade för alla typer av evenemang oavsett kategori såsom Dans, teater, mässa, konsert, foto och film.

Bildtekniker

Om du sätter ihop ett evenemang med videokrav oavsett om det är Ledväggar, storformatsprojektioner, Tv-skärmar eller enbart visionsmixning kommer du behöva en bild- videotekniker. Våra tekniker har bred erfarenhet av all utrustning som du behöver för att se till att allt går så smidigt som möjligt. Prata med vårt produktionsteam för att diskutera ditt evenemangs art.

Kameraoperatör

Våra erfarna kameraoperatörer kan självsäkert ansvara för den kreativa processen och ta egna initiativ för bästa bildresultat. Vi är tränade i den senaste kameratekniken och har bred kunskap i livestreaming event.

Scentekniker & Backline

Vi har många års erfarenhet av Turnéer med musikakter och Dans-teaterproduktioner och vet vad som krävs för att tex en festivalscen ska flyta på och hålla tidschemat vid soundcheck och setchange. Vi jobbar även med Backlinetekniker för band och påklädare och andra liknande scenroller vid teater, opera och dans.

Rigger

Inför, under, och efter ett evenamang krävs alltid ett stort arbete med riggning. Flygpunkter ska riggas säkert och den som riggar har ett stort ansvar för såväl artisten som besökares säkerhet när utrsutning ska hängas ovanför där människor rör sig. Våra riggers har den utbildning som krävs för att genomföra detta arbetet på ett rätt och säkert sätt.

Stagehand

Många gånger behövs det många händer. Det kan handla om att tömma en liten lastbil eller en större trailer vid load-in till en venue. Men det kan även röra som om stora mängder människor vid ett scenbygge för ett större event eller en festival. Vi kan leverera stagehands både småskaligt och storskaligt och våra stagehands är breda i sin erfarenhet av evenamangsservice. De kan va entré och publikvärdar, följeoperatörer, chauförrer, runners, catering mm.

Projektplanering

Vi förstår evenemang och mängden av element och grundstenar som ska falla på plats för att ditt evenemang ska bli till en extraordinär upplevelse. Vi har specialister för produktionsplanering , koordination av logistik och säkerhet samt platschefer för genomförande.

Boka tekniker

Har du en fråga?
Vårt mycket erfarna tekniska team finns till hands för att hjälpa, maila oss eller ring på 031 788 0001

Boka tekniker

Boka tekniker här